Klik om zoom mogelijk te
loading...
We hebben er geen resultaten gevonden
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
Uw zoekresultaten

Gemeente Amsterdam – Lancering nationale bruggenbank

by IT-Firm on 07-06-2021
Comments:0

Op 11 maart is tijdens de jaarlijkse ‘Bruggendag’ de Nationale Bruggenbank gelanceerd. Een onafhankelijk platform van overheden voor overheden, waar vraag en aanbod van gebruikte bruggen samenkomen. De Nationale Bruggenbank is een initiatief van Rijkswaterstaat en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. Het beheer van de Nationale Bruggenbank ligt bij de Bruggenstichting. De gemeente Amsterdam geeft hier attentie aan op haar website.

Bekijk de pagina van de gemeente Amsterdam op: https://www.amsterdam.nl/ingenieursbureau/nieuws/nieuwsberichten/nieuws/2021-jan-jun/lancering-nationale-bruggenbank/

Onderstaand zie je de vlog met Nout Verhoeven (directeur Ingenieursbureau gemeente Amsterdam),  Edim Hadziavdic (directeur openbare werken gemeente Rotterdam) en Henrik Hooimeijer (directeur techniek Rijkswaterstaat)

Share

Geef een reactie

Vergelijken